Houd vlammen en rook langer weg met Labex brandwerende deuren


Veilig idee: zelf sluitende brandroldeuren

Heeft u al goede (snel)roldeuren in uw werkruimten? Zorg dan ook voor bescherming tegen brand dankzij onze brandroldeuren. Deze kunnen aangeloten worden op uw brandmeldsysteem en/of rookmelder. Zodra er brand uitbreekt, krijgen deze brandroldeuren een signaal en rolt het deurdoek vanzelf naar beneden. Door de hitte zet het zwelmateriaal uit en dicht de deur af. Heel veilig dus!

Keuze in aantal minuten bescherming bij brandwerende deuren

Wat is de eis van de brandweer of de gemeente? Hoe lang moet u een ruimte beschermen tegen brand? Kies bij Labex uit verschillende typen brandwerende deuren. Van 30 tot 120 minuten brandvertraging.

Meer veiligheid: noodstroom voor uw brandwerende deur

Vreest u ook voor stroomuitval bij brand? Combineer onze brandroldeuren dan met noodstroom (batterij). Zo weet u zeker dat de deur altijd zijn werk doet en beschermt. Of dat u de deur kunt openen, als dat nodig is.

Contract voor onderhoud brandwerende deur

Zeker weten dat uw brandwerende deur altijd goed werkt? Sluit dan meteen een onderhoudscontract met ons af. Een keer per jaar controleren we dan uw deur op onder meer werking/bescherming en veiligheid.

Meer informatie over brandroldeuren

Maak kennis met Labex en bespreek persoonlijk welke brandwerende deuren bij uw bedrijf passen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Of vraag direct om een tarief dat bij u past.