Duitse degelijkheid en kwaliteit in deuroplossingenBetrouwbare partner dankzij jarenlange ervaring

Als u een deur koopt, wilt u daar lang mee doen. Maar… merken komen en gaan. Het Duitse Labex bestaat echter al sinds 1981 en bouwde in al die tijd een goede naam op. Logisch, want als een van de eerste introduceerde de Duitse producent toen al de snelroldeur. Daarom is Labex nog altijd een vertrouwde naam op de markt. En daarom profiteert u ook van zo’n 35 jaar kennis, ervaring en vakmanschap.

Vooroplopen met ontwikkelingen

Al vanaf de start van Labex denken we in (maatwerk)oplossingen voor elke bedrijfssituatie. Waar dat onder meer uit blijkt? U kent het vast wel: heftrucks rijden nog wel eens tegen de onderkant van een half geopende snelroldeur. Onze oplossing? Het gepatenteerde soft-edge systeem. Deze zachte balk onderaan de doekdeuren sluit goed aan op de vloer en voorkomt bij een aanrijding schade aan heftruck, deur en chauffeur.
Ook zijn al onze snelroldeuren standaard voorzien van een lichtgordijn die aanrijdingen met de deur voorkomt zonder dat er contact gemaakt wordt met de deur.

Getest en bewezen veilig

Met de veiligheid van onze deuren zit het ook goed. Al onze deuren voldoen aan de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen EN 13241-1 en dragen het keurmerk TÜV Nord. Een veilig idee!

Ook service en onderhoud goed geregeld

Een belangrijk betrouwbaar kenmerk voor u? Dat we alles in eigen huis verzorgen. Van montage en onderhoud tot storingen verhelpen en keuringen. Zo weet u zeker dat de techniek, kennis en uitvoering perfect op elkaar aansluit. En dat één betrokken groep zorgt voor topresultaat. Hiervoor hebben we de beste mensen in huis. Die gaan door tot alles klopt, tot in detail.
Ook zijn de onderdelen van een Labex snelroldeur minimaal 10 jaar na aanschaf nog beschikbaar.

Degelijke Duitse kwaliteit

Hoe weet u of de kwaliteit van onze snelroldeuren goed is? Allereerst omdat Labex van Duitse makelij is. Duitsers staan immers bekend om hun degelijke kwaliteit. En wist u dat we vandaag de dag nog wel eens Labex deuren tegenkomen van ruim dertig jaar oud? Hoeveel meer bewijs wilt u?!